Lottovoitto

Kone arpoi ihan hyvät rivit eiliselle kierrokselle. Mepä nimittäin voitimme. Nokkelimmat-pokkelimmat tietävät jo missään mennään, eli eipä olla Tampereelta käyty Kokkolassa lottoamassa. Pääpalkinto meni siis sivu suun. Rienasimme silti todennäköisyyksiä kiitettävällä teholla. Neljä oikein -rivejä kun on vain noin 1/2350, joten ihan kivastihan tuo sattui, että yksi viidestä rivistämme oli noinkin tasokas.

24 miljoonan lottorivin joukkoon neljä oikein -rivejä mahtui valitettavasti yli 200 000 kappaletta, joten voitto-osuutemme jäi alle 12 euroon. Ei siis syytä juhlaan.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

2 kommenttia

  1. Onnea vaan siihen suuntaan. Omalla kohdallani ei tullut osumaa, mutta se nyt ei isompi ihme olekaan kun ottaa huomioon sen, että minulla oli 12 rivin ja kahden jokerin systeemillä kolmena peräkkäisenä viikonloppuna lottovoitto: ensin napsahti 5 oikein, seuraavalla viikolla 2 oikein jokerissa ja vielä viikko tästä 4 oikein lotossa. Tuollaisenkin osumasarjan napsahtaminen kohdalle lienee jo aikamoisen harvinaista…
    Ja ei, normaalisti en lottoa juuri lainkaan, mutta isompien pottien ollessa kyseessä pitää rivit pistää sisään ja unelmoida "erilaisesta" elmästä! =)
    -Tero Hyötyläinen

  2. Täältä löytyy myös yksi niistä 200 000:sta, jotka joutuivat tyytymään vaan tuohon vajaaseen 12 euroon. Numeroita tarkistellessa näytti hetken jo pelottavan hyvältä, mutta ei sentään…

Kommentointi ei ole käytössä.