Sota kommenttiroskaa vastaan

tietokoneet

Uusin riesa kommenttispämmiosastolla ovat kommentit, jotka eivät sisällä kuin lyhyen pätkän tekstiä. Ne eivät edes mainosta mitään! Menevätpähän kuitenkin mustasta listasta läpi. Niillä on kuitenkin tiettyjä piirteitä, joiden avulla ne on helppo blokata. Ensinnäkin ne sisältävät <h1>-tageja, joita rehellisesti blogiin jätetyissä kommenteissa ei edes voi olla. Toisekseen, niissä esiintyvät jatkuvasti samat sähköpostiosoitteet. Jatkossa on siis turha yrittää jättää kommenttia, jossa esiintyy joku seuraavista sanoista numero perässään: absinth, absolut, johndoe, jane_doe, otard, azaddin, luba tai napoleon. Yksinkertaista. Suosittelen muillekin MT-Blacklistin käyttäjille. Myös top@tredgf.com kannattaa lisätä kieltolistalle.

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet