Gourmet Club

tv ja elokuva

Eilen telkkarista tuli suorastaan poikkeuksellisen hyvä kotimainen tv-elokuva. Gourmet Club paljastuikin amerikkalaisen käsikirjoittajan työksi. Loistava se oli, silti, mukavalla tavalla kieroutunut ja ovela. Näyttelijät olivat hyviä ja elokuvan tekninen toteutus aivan huippuluokkaa kotimaiseksi tv-leffaksi.

Suomen Philip Seymour Hoffman eli Hannu-Pekka Björkman loisti pääosassa lääkärinä, joka taloudellisessa ahdingossaan joutuu nuoren ja rikkaan mutta taustaltaan valitettavan keskiluokkaisen sijoituspankkiirin otteeseen. Pankkiiri haluaa jäseneksi eksklusiiviseen Gourmet Clubiin, johon Björkmanin lääkäri kuuluu. Seuraa paljon kiristystä ja "palvelusten" hyödyntämistä puolin ja toisin. Lääkäri löytää avun ahdinkoonsa yllättävältä suunnalta ja arvata saattaa, miten nousukkaalle käy.

1 kommentti

  1. Katsoin myöskin ko. leffan..hyvin tehty.
    Nielurisojen syönti sai minut voimaan oikeasti pahoin :o(

Kommentointi ei ole käytössä.