Blogilista.fi avattu

tietokoneet

Pinserissä vietetään avajaisia: Blogilista.fi on avattu testikäyttöön. Hyvältä näyttää, joskin ulkoasu on vähän nuivan harmaa.

Uusi blogilista seuraa myös linkityksiä blogeista toiseen, eli tekee käytännössä Linkkitrendit turhaksi. Hyvä niin, koska Linkkitrendien kanssa on ollut tolkuttomasti ongelmia. Voi olla että systeemi toimii nyt, mutta jos ei toimi, niin lakkautan koko roskan. Blogilista.fi tekee saman ja paremmin.

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet

1 kommentti

  1. Hei älä vaan lakkauta linkkitrendejä, jos niistä ei ole sulle kohtuutonta vaivaa. Linkkitrendit on ainakin tällä hetkellä hieno uuden Blogilista.fin täydentäjä, kun se näyttää paljon pidemmän listan linkitettyjä, ja säilöö myös historiaa eikä vain kuluvan päivän nykyhetkeä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.