Tarkkaan ajoitettu sairastuminen

lautapelit

Viikonloppua väritti pikainen sairastuminen. Lauantaiaamuna iskenyt tauti oli jo sunnuntaiaamuna poissa. Harmi vain, että olin viikonloppuna viettämässä jokavuotista peliviikonloppua Ryyttyjen residenssissä. Jouduin poistumaan siis kesken mitä parhaimpien pelien, vaan minkäs teet – sen kaliiberin pelejä, joita me pelaamme, ei kipeänä pelata. Viimeinen ennen lähtöäni pelaama peli, tiukka Age of Steam -matsi ainakin oli kuumeisena aika huuruista menoa. Ei ihme, että hävisin.

Onkohan vaivan syy psykosomaattinen, tämä kun ei ole ainoa kerta kun olen sairastellut pelitapahtumissa. Pitkien puukkojen kesäyö jäi kerran kesken sairastumiseen ja toinen käymistäni Lahden peliviikonlopuista meni infernaalista flunssaa potien. Perin harmillista. Essenissä olisi syytä olla terve.