Lehtitilausten taikaa

Näin se käy: soitin eilen Pelit-lehden tilaajapalveluun ja ilmoitin lopettavani kestotilauksemme lehden korkean hinnan vuoksi. Asiakaspalvelija ilmoitti heti, että hinta voidaan puolittaa, mihin suostuin ja nyt tilaus jatkuu puoleen hintaan. Hinnan puolittaminen onnistui kuulemma vain tämän kerran, mutta luulenpa, että ensi vuonnakin selvitään alennushinnalla. Jos ei noin kätevästi, niin sitten lopettamalla tilaus tyystiin. Viimeistään seuraavalla viikolla alkaa puhelin soida ja lehtimyyjät tehdä tarjouksiaan. Jos vaikka taas saisi pelin.

Pelaajan kohdalla tilauksen päättyminen tiesi soittoja, olisi saanut isosta pelivalikoimasta valita haluamansa pelin. Olivat huonoja, muuten tilaus olisi voinut jatkuakin. Mikrobitistäkin soiteltiin ja tarjottiin puolitettua hintaa ja eilen taas tuli puolihintaa tarjoava mainoskirje. Tyhymä se on, joka tällaisessa aggressiivisen kilpailun täyttämässä ilmapiirissä täyttä hintaa lehdestään maksaa, sanon minä, ja nautin tarjoushintaan saadusta lehdestä seuraavankin vuoden.

Julkaistu
Kategoria(t): Typeryys