Työnhausta seurannutta

Haen parhaillaan töitä. Koska olen luottavainen mahdollisuuksieni suhteen, olemme innostuneet keksimään jo käyttöä tulevalle palkalleni. Ei olisi kannattanut. Pohdimme nimittäin uuden kameran hankkimista ja siitähän vanha kamera otti nokkiinsa ja hajosi. Muistikortilla olevia kuvia voi katsella, mutta kuvattaessa näyttö on ja pysyy mustana. Zoomaamalla mustaan saa kohinaa, mutta sehän ei juuri lohduta.

Huonoudestaan huolimatta kamera on palvellut hyvin ja on kurjaa, että se noin vain hajosi. Yllättävää tuollainen hajoaminen, muutenkin, sillä kameraa ei ole mielestäni kohdeltu erityisen huonosti; ei ole tuupittu tai paiskottu. Onneksi ehdimme ottaa valokuvan työhakemukseen: ehkä se siivittää minut virkaan, josta saadulla palkalla voin ostaa uuden kameran.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

1 kommentti

  1. Toivottavasti työnhakusi tuo tulosta kamerahaaverista huolimatta. Minulla on nyt mahdollisuus surffata Harrin koneella Hän on Kiinassa. Jos haluat vilkaista, millaisella reissulla, katso http://www.sansamatka.blogspot.com. Jos satut pääsemään sivulle. Minulta se ei ole viime aikoina onnistunut. Vielä viikko siellä menee. Hyvää kevättä teille molemmille!

Kommentointi ei ole käytössä.