Leffameemi

tv ja elokuva

Kun kerran pyydettiin:

1. Montako elokuvaa omistat?

Vaimon kanssa yhteistä kokoelmaa on noin pari-kolmekymmentä elokuvaa ja sitten TV-sarjat päälle. TV-sarjat – brittikomediaa, pääasiassa – ovat se ripeämmin karttuva puoli, elokuvista kertyy lähinnä ehdottomia klassikoita (Lord of the Ringsit, Monty Python -boksi).

2. Minkä elokuvan ostit viimeksi?

Viimeisin taisi olla vaimolle lahjaksi ostettu Shrek-setti.

3. Minkä elokuvan katsoit viimeksi?

Eilisiltainen Final Destinationhan se (kirjoitan siitä vielä enemmän).

4. Nimeä viisi elokuvaa, joita katsot usein?

En katso. Harvempia elokuvia tulee katsottua useampaan kertaan, mutta Lord of the Ringsit olen tainnut nähdä kaikki vähintään kahdesti (teatterissa ja DVD:ltä) ja ainakin ensimmäisen osan kolmesti. TV-sarjat ovat enemmän minun makuuni, niitä jaksaa katsella useampaan otteeseen. Katsotuin TV-sarja on Family Guy.

5. Nimeä viisi uutta uhria

En viitsi pakottaa ketään, mutta kaikki tutut saa kirjoittaa.