Lentokoneita

Jos olisin Johannan äidin tapaan suuri lentokoneiden katselun ystävä, voisin olla tyytyväinen. Puoli minuuttia sitten neljä hävittäjää lensi siistissä muodostelmassa ohi, ja tätä kirjoittaessa kaksi Hornetin näköistä konetta lensi yli. Ilmasotaharjoitukset näkyvät meillä vahvasti. Näkymisessä ei ole mitään vikaa, mutta meteli saattaisi käydäkin hermoille, jos koneet lentäisivät tiuhempaan.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

2 kommenttia

  1. No, tervetuloa vaan Peltolammille kuuntelemaan. Kyllä on kivaa, kun ikkunat tärisee vähän väliä koneiden jytistäessä ohi. Jos sattuu olemaan ulkona huonoon aikaan, saa pidellä korviaan säilyttääkseen kuulonsa. No, ehkä ne harjoitukset joskus loppuu.

  2. Musta taasen tuntuu. että ne lentelee vaan
    hervanna yläpuolella 24/7.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.