Animalian mainoskampanja

Minusta on aika rumaa, miten Animalian ulkomainoskampanja lopetettiin päivän jälkeen. Lainataanpa Hesaria: "Ulkomainosyhtiön Tillanen pitää ulkokampanjan keskeyttämistä valitettavana. Hän toteaa yleisön reaktion olleen kuitenkin poikkeuksellisen rajua. Koska yritykselle tullutta palautetta ei arkistoida, ei Tillanen osannut sanoa, mikä mainoksissa oli suututtanut."

Tillanen osaa siis sanoa, että yleisön reaktio oli raju, mutta on jo ehtinyt unohtaa, mistä yleisö itse asiassa valitti? Siis häh? Kannattaisikohan jatkossa panostaa saadun palautteen arkistointiin? Salaliittoteorioille voi antaa arvoa niin paljon kuin haluaa, mutta kyllä tämä minusta kuulostaa vähän siltä, että palautetta on antanut ihan joku muu taho kuin yleisö. Varsinkin, kun Aamulehdessä Animalian edustaja vakuuttaa, että he eivät ole saaneet erityisemmin negatiivista palautetta kampanjasta.

Kampanjan sivuilta löytyvät ainakin minun mielestäni ihan asialliset ja ajattelemaan herättävät julisteet. Jos tällainen sensuuri tuntuu ikävältä, laittakaa ihmeessä palautetta JCDecauxille.

Julkaistu
Kategoria(t): Typeryys

2 kommenttia

  1. Kymmenien tai jopa satojen kielteisten palauttaiden saaminen Animalian kampanjasta on itsestään selvää. Kampanjallahan ei mainosteta tuotetta, vaan kritisoidaan sellaista.
    Muutamin kymmeniin palautteisiin ei kuitenkaan tarvita kuin muutama ihminen, mikä on varmaan ulkomainostajan tiedossa entuudestaan. Kampanjanjan keskeyttämisen perustelut ontuvat.
    Syön itse sikaa ja broileria, ja tulen jatkossakin syömään, mutta silti koen kampanjan ajatuksia herättävänä ja asiallisena. Pidän myös laillista ja yhdistysmuotoista eläinsuojelutoimintaa parempana vaihtoehtona töhrimiselle, jollaiseen toimintaan JCdecaux saattaa päätöksellään radikaaleja aktivisteja ajaa.

  2. Totuus tekee kipe‰‰

    Mikko viittasi Animalian keskeytettyyn mainoskampanjaan. Mietinp‰ vain Mikon tapaan, mik‰ ihme on kuvissa voinut saada ihmiset niin j‰rkyttym‰‰n. Tietysti, jos syˆ vain suoraan tyhjiˆpakkaukseen kasvanutta jauhelihaa, ei tarvitse murehtia s‰‰stˆpossuje…

Kommentointi ei ole käytössä.