Jani pois!

tv ja elokuva

Nonni. Jani sai kenkää ensimmäisenä. Numerot olivat yllättävänkin isot, 65-35 Janin puolesta. Mielenkiintoista, mikäköhän sitten lopulta sai ihmiset äänestämään Jania? Perttu on käynyt elävämmäksi viime päivinä, joten ehkä se keräsi suosiota.

Ihan mielenkiintoista oli se, että kilpailijoille uskoteltiin kahden lähtevän, vaikka vain yksi poistettiin. Mielenkiintoisin käänne oli ehdottomasti se, että kilpailijoiden antamat äänet näytettiin muille. Paljastuksista ei syntynyt heti tappelua, onpas rauhallista porukkaa… Ilmeisesti kilpailijat eivät kuulleet, mitä sanottiin, mikä tietysti selittää paljon.

Saapa nähdä, onko ensi viikolla tavallisempi käytäntö. Toivottavasti pudotusuhan alla oleville asia kerrottaisiin, lisäähän se tunnelmaa talossa.

Ihan kiva muuten nähdä, mitkä fiilikset talossa on heti äänestyksen jälkeen. Kyllä tämä 24/7-kanava on vaan mainio!

Vielä loppuun on todettava, että tämän hetken fanitustilastossa Iinalla on ykköspaikka. Fiksuja juttuja!