Siistivää editointia

tv ja elokuva

Sattuipas silmään sievistelevää editointia! Kaikkea sitä havainnoikin, kun näkee leikkelemättömän BB:n ja parhaiksi pätkiksi karsitun version. Kilpailijat kävivät kaupassa ostoksilla ja maksoivat ostamansa Visa Electronilla.

Se, että ostokset maksetaan Visa Electronilla, on tietysti tarkoin harkittu sponsoroitu yksityiskohta – muutenhan sillä ei olisi mitään väliä. Jostain syystä varsinainen maksutapahtuma, jossa Visa Electronista puhuttiin, oli kuitenkin saksittu pois koostelähetyksestä. Mitä tapahtui mainosarvolle?

Totuus on hyvin yksinkertainen: Tiinalta ja Minnalta meni kauppareissusta kolmasosa Electronin kanssa sählätessä. Hetken näytti jo siltä, että koko ostostapahtuma menee pieleen, kun kaupassakäyntiaika kävi uhkaavasti vähiin. Visa Electron vain otti yhteyttä pankkiin, eikä mitään tapahtunut – tilanne on varmasti tuttu kaikille Electronia käyttäville. Varmistussoitto pankkiin kestää joskus tuskallisen kauan, ja juuri niin kävi tässä tapauksessa.

Sehän ei tietenkään anna Visa Electronista mitenkään mairittelevaa kuvaa helppokäyttöisenä ja kätevänä maksuvälineenä, kun ostosreissu meinaa mennä mönkään Electronia odotellessa… Ehkä ensi kerralla ostaminen käy sutjakkaammin ja Electron saa ansaitsemaansa mainosaikaa!