Hiljaisuuden takaa

Kovasti on hiljaista ollut blogin puolella nyttemmin. Litterointityö on syypää, väitän, ja oikeasti tarkoitan, että laiskottaa. Mutta on se niinkin, että kun joka päivä käyttää jonkun tunnin haastattelunauhojen purkamiseen, joutilas kirjoittelu kärsii. Sen verran raskasta puuhaa se kuitenkin on; pitää kirjoittaa nopeasti ja keskittyä kuuntelemaan myös.

Olenpahan oppinut arvostamaan hyviä haastattelijoita. Hyvällä haastattelijalla on laadukas nauhuri, joka on sijoitettu siten, että kaikkien haastateltavien puhe kuuluu selkeästi. Vaikka auttoihan se siinä yhdessäkin haastattelussa puhujien tunnistamissa, että toinen istui kauempana ja toinen ei… Mutta sitten kun nauhurin hurina ja oman näppäimistön naksutus peittää alleen hiljaisimpien puheen, litteroijalla ei ole kivaa.

Monenlaista kivaa tässä on onneksi luvassa: viikonloppuna elokuvia kai parikin kappaletta (Broken Flowers, jossa Bill Murray toivon mukaan loistaa ja Howl’s Moving Castle, alkuperäisenä versiona – kiva, että näitäkin dubataan lapsiperheiden iloksi, mutta onneksi myös alkuperäinen kiertää teattereita), maanantaina synttärit ja keskiviikosta alkaen matka lautapelimessuille Saksaan. Siinäpä sitä onkin jo lomaa ihan tarpeeksi.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

3 kommenttia

  1. ei millään pahalla, mutta tämä on tylsin ikinä näkemäni blogi. eikö sinulla ole muuta elämää kuin BB?

  2. Hyvä Nimetön puskastahuutelija,
    olet käsittänyt aivan väärin! Minulla on niin valtavasti muuta elämää, että en edes ehdi kirjoittaa tähän blogiin.
    Mikäli tylsyys äityy sietämättömäksi, suosittelen suuntaamaan Blogilistan suuntaan, http://www.blogilista.fi/ – sieltä löydät varmasti koko joukon kiinnostavampia blogeja, eikä sinun tarvitse kärsiä täällä!
    Sillä välin jatkan tylsää lätinääni niille, joita se kiinnostaa (joita on – tiedän – kahden käden sormilla laskettava määrä, joten liian suurista ambitioista on tämän blogin kohdalla turha puhua).

  3. Hyvää synttäriä jo etukäteen! Broken Flowers on mainio, tuli R&A:ssa nähtyä ja jätti hyvän mielen. Howl pitäisi nähdä, mutta eiköhän se aikanaan sitten…

Kommentointi ei ole käytössä.