Testaajia kaivataan

tietokoneet

Kiinnostaisiko käyttäjätesti? Idea on hyvin yksinkertainen: vieraile Lautapelaaja.net:ssä ja kerro, miten sivut koit. Toiveena olisi oikeastaan mahdollisimman vähäinen kokemus lautapeliharrastuksesta.

Tarkemmin tehtävä menee siis näin:

1. Tarkastele sivuja tasan niin kauan kuin viihdyt. Jos et saa sivuista mitään irti, sekin on ihan pätevä tulos.

2. Kerro visiitistäsi minulle. Laita sähköpostia osoitteeseen mikko at lautapelaaja.net, ja kerro mitä teit ja miltä tuntui: kuinka kauan sivuilla viivyit, mitä katselit, minkälaisen vaikutelman sivuista sait? Mikä oli sivuilla hyvää, mikä ei? Mikä veti puoleensa, mikä karkoitti? Miten sivuja voisi parantaa? Kaikki palaute otetaan mielenkiinnolla vastaan.

Näin yksinkertaisesta testistä on siis kyse. Toivottavasti joku innostuisi kokeilemaan!