Liikettä

Kyllä se tästä! Kohta voi jo kirjoitella blogiin muutakin kuin lapsijuttuja. Hiljakseen tehdään jo niitä juttuja, mitä ennen lapsen tuloa, kuten elokuvien katselua (Valiant oli kiva, lievästi hengetön, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen – sen sai ilmaiseksi lähikaupasta, kun osti kolme Leafin karkkipussia) ja kävelyä (lapsi sopeutui vaunuihinsa, mikä oli ihan iloinen asia).

Neuvolassa tykättiin hyvää lapsesta, tulokas on siis ihan terve ja hyvinvoiva. Huomenna tulee kaksi viikkoa täyteen ja lapsi on yhä hyvissä hengen ja ruumiin voimissa, jotain teemme siis oikein! Neuvola oli suhteellisen käpä paikka, käytävä muistutti ehkä enemmän vankilaa kuin lastenneuvolaa, vaan onneksi se muuttaa pikapuoliin melkein naapuriimme. Talo ei ole uusi, mutta tilat ovat muuten laitetut – toivottavasti lopputulos on miellyttävämpi kuin nykyinen. Ei ole vaikeaa, se.