Nintendo DS -pelejä kaupan

lautapelit

Laitoin Huuto.net:iin muutaman joutavamman Nintendo DS -pelin myyntiin: lista myynnissä olevista peleistä. Joukossa on suosittuja ja kehuttuja pelejä, jotka eivät ole syystä tai toisesta minulle kolahtaneet. Peliaikaakin on tietysti vähemmän, jolloin kriteerit pelien suhteen nousevat korkealle. Hinnat lähtevät kympistä, hintavarauksia ja postikuluja ei tunneta (koska arvelen noiden menevän aika mukavasti Helposti-kuorilla).

Tänään bongasin tulevista peleistä maaliskuussa ilmestyvän Legend of Zelda: Phantom Hourglassin, joka jatkaa DS:llä Wind Wakeristä tuttua cel-shading tyyliä, ja tarinakin on jonkinlaista jatkoa Wind Wakerille. Lienee pakkohankinta; kaipa sen ehtii jossain vaiheessa pelatakin. (Se toinen Zelda on harkinnassa, mutta sitä varten pitäisi varmaan hankkia Wii. Hankitaan, luulisin, mutta milloin, se on sitten eri juttu.)

Ehtiihän sitä, toisaalta, kun priorisoi – Johanna priorisoi lastenhoidon viikonloppuaamuisin minulle (kun itse hoitaa viikolla, kun minä teen töitä) ja käytti ajan pelaamiseen, ja sai lopulta pelattua loppuun Dreamfallin, ja tykkäsi kovasti. Seikkailupelien ystäville ilmeisesti pakkohankinta, varsinkin jos on aikaisemmin pelannut The Longest Journeyn. Tarinalle odotetaan jatkoa varsin kuumeisesti, vaan saapa nähdä, tuleeko sitä vai ei – ei kannattane pidättää hengitystään, kun Dreamfallinkin kanssa meni vuosikausia.