Levyjä kaupan!

musiikin kuuntelu

Valtavaa levyhyllyntyhjennystä on tekeillä! 50 levyä kaupan Huuto.netissä! Listoilta löytyy mm. Birthday Partya, Suicidea, Johnny Cashia, Musea, Sentencediä, Kraftwerkiä, Mayhemia, Old Man’s Childia, Suomen Talvisotaa, Miles Davisia, Iron Maidenia, Black Sabbathia, Barathrumia, Diabloa, Stereolabia, Godspeed You Black Emperoria… Ei postikuluja, ei hintavarauksia, lähtöhinnat pääasiassa kahdeksan euroa mutta vaihtelua on sekä ylös että alas.

Toiveissa on tienata tällä projektilla käteistä, parhaassa tapauksessa aika paljonkin, mutta ei se nyt ihan tyhjästä tullutta rahaa ole: levyjen listaamiseen meni hyvinkin pari tuntia aikaa, ja siihen päälle vielä postittamiseen kuluva aika ja vaiva. Jos pitäisi aikaansa kovastikin arvossa, olisi varmaan pakko todeta, että eipä kannata. Vaan koti-isällä ja vapaalla kirjailijalla onkin joutilasta…