Grinderman

musiikin kuuntelu

Tämä artikkeli sisältää affiliatelinkkejä Amazoniin. Saan palkkion, mikäli ostat Amazonista tuotteita käytettyäsi linkkejäni. Affiliate-linkit on merkitty €-merkillä.

Kaikki ja kaikkien kaverit tietänevät jo, että Nick Cavelta on ilmestynyt uutta tuotantoa. Kokoonpanon, johon kuuluvat myös ihkuviulisti Warren Ellis, basisti Martyn P. Casey ja rumpali Jim Sclavunos, nimi on Grinderman, eli Bad Seedsistä ei ole kyse, vaikka kokoonpano Bad Seedsistä muistuttaakin.

Vertailua on toki vaikea välttää, eikä se täysin aiheetonta ole. Yhtymäkohtia on myös Caven aikaisempaan bändiin Birthday Partyyn ja Warren Ellisin Dirty Threehen. Ilmeisesti maanantaina ilmestynyt levy on ehtinyt jo iTunesin Music Storeen, josta sen itsellenikin nappasin. Kertakuuntelun perusteella sanoisin, että hyvältä kuulostaa, joukosta erottui heti parikin parempaa biisiä ja muihinkin olen niin tyytyväinen kuin kertakuuntelulla voi olla. Hyvä hyvä!

Lisätietoa Wikipediasta ja Amazonista.