Keinumaan!

Eilen veimme Nooan ensimmäistä kertaa keinumaan, kun huomasimme naapuritalon keinuihin ilmestyneen vauvakeinun. Kätevää! Nooa oli aluksi hivenen huolestuneen oloinen, mutta omaksui keinumisen salaisuudet nopeasti. Tänään toisella kertaa keinuminen sujui jo oikein mainiosti!

Nooa on ollut muutenkin ilahduttavan reipas, varsinkin tänään illalla poika jaksoi leikkiä leluillaan pitkän tovin oikein keskittyneesti. Synttärilahjaksi kaavaillut rakennuspalikat otettiin käyttöön jokin aika sitten, ja ne ovat osoittautuneet oikein mukaviksi: Nooa ei itse vielä rakenna, mutta tuhoaa äidin ja isän rakennelmat ripeästi ja huolellisesti.

Luulen myös, että ensimmäisiin sanoihinkin päästään lähitulevaisuudessa käsiksi. Yritystä ainakin on kovasti, ja jonkinlainen hapuileva tulkinta sanasta "äiti" on kuultu jo monta kertaa. Tänään Nooa yritti myös selvästi sanoa "ikkuna" osoittaessaan ikkunaa – on se vaan viksu poika.