Aamulehden arvomaailma

Aamulehden pääkirjoitussivulta löytyi tänään mielenkiintoinen kirjoitus, jonka ydin kiteytyi jotakuinkin siihen, että paha feminismi on saanut naiset hylkäämään lapsensa ja rappeuttanut yhteiskunnasta kaiken moraalin. Kyllä 1950-luvulla kaikki oli hyvin ja naisen paikka on muuten kotiäitinä.

Samalla paikalla joku aika sitten oltiin vahvasti sitä mieltä, että älykäs suunnittelu on välttämätöntä selittämään tietyt luonnonilmiöt. Aamulehden linja taitaakin olla jokseenkin tällainen: Jumala on luonut miehen ja naisen ja asettanut heidät paikoilleen, ja hyi ollakaan, jos joku tätä järjestystä vastaan rikkoo.

Samaan hengenvetoon voidaan todeta, että ilmaista energiaa ei vieläkään ole. Irlantilaisen Steornin piti esitellä Orbo-teknologiaansa pari päivää sitten, mutta liian kuumien lamppujen vuoksi esitys peruuntui. Oho. Termodynamiikan lait 100, ikiliikkujat 0.