Mario Kart DS ja nettipeli

lautapelit

Tämä artikkeli sisältää affiliatelinkkejä Amazoniin. Saan palkkion, mikäli ostat Amazonista tuotteita käytettyäsi linkkejäni. Affiliate-linkit on merkitty €-merkillä.

Mario Kart DS on ehdottomasti suosikkipelejäni Nintendo DS:llä. Harmi vain olen pelannut pelin varsin kattavasti läpi, enkä saa ihan valtavasti iloa siitä, että yritän hioa tuloksiani paremmiksi. Selailin sattumalta Nooan leikkiessä pelin ohjekirjaa – se kun on syystä tai toisesta päätynyt Nooan lelujen joukkoon – ja keksin, että voisihan sitä nettipeliäkin kokeilla…

Kokeilin, ja kas, sehän toimii. Aika pienellä vaivalla sain DS:n kiinni langattomaan kotiverkkoon ja peliseuraakin löytyi. Ajaminen on heti kiinnostavampaa, kun vastassa on oikeita ihmisiä. Tätä lajia kannattaa ehdottomasti kokeilla, mikäli kotoa löytyy langaton verkko ja peli.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.