Mario Kart DS ja nettipeli

lautapelit

Tämä artikkeli sisältää affiliatelinkkejä Amazoniin. Saan palkkion, mikäli ostat Amazonista tuotteita käytettyäsi linkkejäni. Affiliate-linkit on merkitty €-merkillä.

Mario Kart DS on ehdottomasti suosikkipelejäni Nintendo DS:llä. Harmi vain olen pelannut pelin varsin kattavasti läpi, enkä saa ihan valtavasti iloa siitä, että yritän hioa tuloksiani paremmiksi. Selailin sattumalta Nooan leikkiessä pelin ohjekirjaa – se kun on syystä tai toisesta päätynyt Nooan lelujen joukkoon – ja keksin, että voisihan sitä nettipeliäkin kokeilla…

Kokeilin, ja kas, sehän toimii. Aika pienellä vaivalla sain DS:n kiinni langattomaan kotiverkkoon ja peliseuraakin löytyi. Ajaminen on heti kiinnostavampaa, kun vastassa on oikeita ihmisiä. Tätä lajia kannattaa ehdottomasti kokeilla, mikäli kotoa löytyy langaton verkko ja peli.