Monitoimitulostin, ideoita kaivataan

tietokoneet

Printterinvaihto vaikuttaisi ajankohtaiselta – kymmenisen vuotta ja ylikin käytössä ollut HP LaserJet 6L saa mennä. Asian tarkempi tutkastelu on johtanut siihen, että monitoimitulostin olisi hyvä hankinta: kopiointi- ja skannaustarvetta on satunnaisesti ja nyt kun yliopistolla käyminen on hankalampaa, olisi kätevää jos nekin tarpeet saisi täytettyä kotona. Väritulosteitakin olisi ihan kiva saada.

Olen alustavasti iskenyt silmäni Canonin Pixma MP510 -laitteeseen: kyseessä on testivoittaja, hinta on kohtuullinen, edullisia tarvikevärisäiliöitä on saatavilla… Kuulostaa aika hyvältä. Onko kellään blogin lukijoista käyttökokemuksia?

Myös muita laitteita saa suositella. Haluan siis värimustesuihkun, joka tulostaa, skannaa ja kopioi. Tarve on pääasiassa mustavalkotulosteille, mutta silloin tällöin olisi hyvä saada väriäkin elämään. Valokuvatulosteiden laatu ei kuitenkaan ole tärkein kriteeri laitteelle – edulliset käyttökustannukset kylläkin. Hintaluokka alle 150 euroa, kiitos, ja OS X -yhteensopivuus on ehdoton vaatimus. Onko kokemuksia hyvistä, kriteerit täyttävistä koneista?