Nooan harrastukset

Nooa pitää peleistä ja kirjoista. Kovimpia pelejä ovat Funny Fishing ja pari päivää sitten ostettu ensipeli, joka on kaksipalaisista eläinpalapeleistä muodostuva muistipeli. Näitä on kovasti kiva plärätä. Myös korttipakka miellyttää Nooaa suuresti, samoin oikeastaan mitkä tahansa lautapelilaatikot.

Kirjat ovat myös tärkeitä. Kävimme eilen tutustumassa Kaukajärven uuteen kirjastoon – se on muuten hieno ja vaikka kovasti harmittikin, että kirjasto oli kiinni vuoden verran, odotus palkittiin todella tyylikkäällä kirjastolla! Varsinkin lasten satuhuone on fantastinen. Nooa tykkäsi heti, ja löysi itselleen paljon kivaa luettavaa. Niitä sitten luettiin eilinen ilta ja tänäänkin piti heti aamulla aloittaa. Yleensä Nooa tykkää aamuisin katsella Maisaa tai Teletappeja telkkarista, mutta tänään kirjat veivät voiton. Se on hyvä se!