Tavaraa pois

Putkiremontin yhteydessä tullut komento tyhjentää kellarikomero potkaisi käyntiin pienimuotoisen tavarasta luopumisen. Tahtoo siis sanoa, että Huuto.net:ssä on tavaraa myynnissä. Tällä hetkellä listoilta löytyy joku 15 kappaletta CMX:n sinkkuja ja muitakin laatulevyjä on listoilla ja myös tulossa, eli kannattaa seurata tilannetta lähiaikoina.

Muuten luovutaan -osastolla olisi tietokone. Tarkemmat speksit ovat vähän hukassa, mutta kone on ostettu 2003 ja silloin se oli oikein laadukas. Kaveriksi saisi uuden Logitechin näppiksen ja perustasoisen littunäytön. Virtajohtoja, näyttöjohtoja yms. ei välttämättä löydy ja tietokoneestakin takavarikoinen kovalevyn, ellei vastaanottaja ole luotettava ja lupaa tehotyhjentää sitä ensi töikseen. Ei siis mikään maailman herkullisin paketti, mutta hei — se on ilmainen.

Tietysti jos joku tuosta haluaa vaikka pelkän näytön (17-tuumainen ja oikein käyttökelpoinen), niin senkin saa. Ilmaiseksi lähtee, jos Kaukajärveltä noutaa, postittamaan en ala. Muuten kuskaan SER-keräykseen.

Lisäksi löytyisi Peg-Peregon Pliko P3 -matkarattaat ja Brion turvakaukalo, joista halutaan rahaakin. Nuo menevät jossain vaiheessa Huuto.net:iin, mutta jos joku haluaa siepata ne ennen sitä, tarjouksia otetaan vastaan. Lisätietoja pyydettäessä.