« Turo ja elämän tarkoitus | Pääsivu| Naistenpäivää »

Kolme huomiota

Virkanainen kyllämystyy päänsä oloasuun ja haluaa uudistuksia, säpinää, jotain. Niinpä hän raaskiutuu kalliin, mutta ah niin hyvän parturin tuoliin ja astuu kampaamosta askel, mieli ja kukkaro keventyneinä. Uusi, varsin rok on hänen lyhyt pehkonsa ja muutos mielestään varsin oivallinen. Niinpä illalla hän kiiruhtaa Erityistreffeille korkokengissään kevyin hilpein mielin. Lähiön juopohtava Reiska horjahtelee lievästi vasemmalle kaartavaa kylkimyyryä vastaan.

- Anteeksh, saanksh mä sanoo yhen ashian?
- Noh?
- Shää oot tiäkshä niin sheksikäsh. Sullon aina noi korkokengätkin. Mää tiäkshä rakashtan sua.
- [hämmentyneen punastuksen ääni]
- Saankshmä kattoo sun perään, kus sää kävelet?

Episodista ilahtuneen itsevarmiutuneena virkanainen pyörittelee sitten päätään *merkitsevästi* Erityisen edessä. Hienovarainen kalastelu ei tuota tulosta. Hän päättää yrittää reilusti katiskalla.

- Noh?
- Mitä no?
- NO? Sanoo virkanainen silmiään pyöritellen ja osoittaa päätään.
- Ai, ooksä käyny parturisssa vai.

Illemmalla he eksyvät baariin, jossa edellisillä lumilla olivat käyneet pakkasta pitelemässä yhden kerran. Sisällä baaritiskin ääressä nuokkuu viisi elämän syrjimää sen näköisinä, että olivat siinä istuneet pitempäänkin. Sellaiset kymmenen vuotta. Tuopillisia tilatessaan virkanainen tuntee tiiviin katseen seuraavan itseään. Baaritiskin päästä tuijotetaan häntä tarkasti. Väsyneet silmät on suunnattu tiukan tutkailevasti virkanaiseen, joka hymyilee takaisin, kohtelias kun on.

- Shullon erilainen tukka.
- [tyrmistyksen ääni]
- She on kuule hyvän näkönen.
- Mistä ihmeestä sinä voit sen tietää? Siis että se on uusi.
- Tossahan shää istuit, ihan äshken. Kyä mää shut muistan.

Jälkipuheet

Kyl she nyv vaa nii o, ett kulman kundien shuushta she totuush tulee :)

Upeaa! :D

Katsotko ikinä kaupungilla kävellessäsi taaksesi, millainen aalto kääntyviä miesten päitä sinua seuraa?

Lasten ja humalaisten suusta totuus jne... Todistaa vaan, että Erityinen ei ollut tarpeeksi kumpaakaan. Kyllä meidän Marleena kelpaa, kun miehet meitä palvoo.

Laura, eikö ole väärin, kun ei kevät tullut lämpömittariin yhtä aikaa kuin minun päähän. Nyt tarvis pitää pipoa mutta ei kai kukaan VOI pitää pipoa vastamaksetun tukan päällä.

Jaa siitäkö se ruuhka sitten aiheutuikin, uutisissa mainitsivat mutta puhuivat jostain lakosta. Vähän ne tietää.

Se on humalaisilla miehillä niin paljon helpompaa kuin Erityisillä miehillä, kun he voivat sanoa mitä vain tarvitsematta välittää seurauksista. Erityisillä miehillä elämä sen sijaan on yhtä tasapainoilua, ja diplomatiaa tarvitaan lausunnoissa aina. Jos he sanovat: "Kato, oot käyny parturissa", voi vastaukseksi tulla kiukkuinen kivahdus: "Mitä sää tolla tarkotat? Eiks tää oo hyvä vai? Sano suaraan vaan!". Toisaalta, jos he tämän pelossa pidättäytyvät kokonaan kommentoimasta, ei sekään välttämättä ole yhtään sen parempi. :}:}

Aivan. Ja täytyisi ottaa huomioon sekin, että Erityisen "Kato, oot käyny parturissa" saattaisi tarkoittaa, että jo oli aikakin. Tai että oot sitten vaihtanut entistä huonompaan parturiin. Tai että se vanha oli parempi, joka sekään ei kyä häävi ollut, joten tavallaan oikein mutta lopputulemassa on toivomisen varaa.

Hyvä, ettei enempiä puhunut.

Tuo antaa toivoa toivottomana hetkenä. Joku oikeasti muistaa.

Otanks mä huomenaamulla Kuukkelin mukaan vai en?

Kushulla on uush tukkaki.

Hyvät asiat muistetaan aina. Näin haluan uskoa.

Hah, Sedis, luuulin, että Kushu on Kuukkelin uusi nimi. No ei, kun sehän olen minä. Uusmurrelukutaidottomuus, tuo katala peikko.

Juu ei, älä ota, olen jo menossa.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, etkä saa mitään ilmoitusta, se on valitettavasti joutunut tahtomattanai spämmifiltteriin enkä saa siitä silloin mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät ja lisäämässä IP:n valkoiselle listalle. Poliisi siis en ole. Tekniikka vain selättää minut. Olen pahoillani.



Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

Löytölaatikko



Vitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0