« Tilannetiedotus | Pääsivu| Let's make equality a reality ... »

Timo ja Reiska

Lähiön bussi kiitää läpi sateisen ja kolean lauantai-illan. Kello on vasta kahdeksan mutta palailijoita on jo muutama, nuoria tyttöjä enimmäkseen. Keskustorilta autoon tulee tyttö, joka juuri on hyvästellyt poikaystävänsä laiturilla. Hän menee takaosaan ikkunapaikalle ja laittaa napit korviinsa, katselee etääntyvän poikaystävän selkää. Hymyilee. Linja-autoaseman pysäkiltä bussiin nousee kaksi iloista keski-ikäistä naista. Istahtavat tytön taakse. Kulmakuppilasta päin onnahtelee tiukassa etukenossa mies, joka asettuu yksinäisen tytön viereen. Isoon ääneen hän yrittää ensin saada tytön huomiota itseensä mutta kun tyttö katsoo vain tiukasti ikkunasta illan sateeseen, kääntyy mies takana istuvien naisten puoleen. Mies menee suoraan asiaan ja kysyy, minne matka ja pääsiskö ehkä samaan paikkaan. Naiset eivät innostu iskuyrityksistä ja örinään pian kyllästyneinä kehottavat miestä menemään muualle ja jättämään myös tytön rauhaan. Mies ei hellitä, vaan kehuu naisia melkoisiksi huuliveikoiksi.

Seuraavalta pysäkiltä takapenkille hakeutuu toinen mökeltäjä ja tarjoaa naisille herneitä. Mistä lie saanutkin tähän aikaan keväästä. Miehet keskustelevat naisista heidän päidensä ylitse kovenevalla äänellä. Tyttö katsoo ikkunasta ulos, naiset jäävät yksitellen bussista. Tytön vieressä yhä sitkeästi istuva mies yrittää vielä jotain sanoa tytölle mutta kun tyttö ei ole huomaavinaan, mies luovuttaa lopulta ja menee toisen miehen kaveriksi takapenkille. Timo, sanoo tulija ja ojentaa kättään. Reishka, vastaa toinen ja tarjoaa taas herneitä. Kovaääninen keskustelu siirtyy heti takaisin naisiin.

- Miten on Reiska, vieläkö saat lihaa?
- Emmää oo enää kato kiinnostunu, ku mullon 15-vuotias plikka. Se pistää kato miettimään.

Samassa bussi kaartaa lähiön keskustaa kohti ja kolme tyttöä menee takaovelle odottamaan pysäkkiä. Miehet innostuvat taas. Reiskaksi esittäynyt katsoo silmät kiiluen arviolta 15-vuotiasta tyttöä.

- Jumalauta mikä herkkupeppu.
- Te ootte ääliöitä, sanovat tytöt kuorossa ja nousevat bussista.

Jään seuraavalla pysäkillä pois ja vilkaisen miehiä huvittuneena. Juuri ennen kuin ovi sulkeutuu ja bussi katoaa sateen piiskomaan lähiöön, kuulen miesten aloittavan naiskeskustelun uudelleen.

- Koppavia noi nykyajan naishet.
- Nii o, ei niitä enää kunnon miesh kiinnoshta.

Jälkipuheet

Niin.

Taitaa olla ensimmäinen kerta jolloin sait kaikki kaksisataa lukijaa hiljaiseksi ja nyökkäilemään vain samanmielisenä.

Hiljaiseksihan se vetää, kun aikuista miestä tuolla tavalla sorretaan.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, etkä saa mitään ilmoitusta, se on valitettavasti joutunut tahtomattanai spämmifiltteriin enkä saa siitä silloin mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät ja lisäämässä IP:n valkoiselle listalle. Poliisi siis en ole. Tekniikka vain selättää minut. Olen pahoillani.Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0