« Timo ja Reiska | Pääsivu| Oivalluksia »

Let's make equality a reality ...

camp.jpg

... Together we'll make a difference.

Valokuvatorstai / Camp

Jälkipuheet

Niin.

Nykyisin olen havainnut että katukuvassa liikkuu enenevässä määrin ihmisiä joilla on vyö, mutta myös henskelit roikkumassa valmiusasemissa lanteilla. Ovatko vyöt tulleet epäluotettavimmiksi?

Ilmiselvästi vyö ei pidättele housuja ylhäällä, kun ne kalsarit vilkuu yhdellä sun toisella. Joten tarvitaan henkselit. Mutta miksi ne roikkuu lanteilla?

Ne on niitä uusavuttomia. Eivät ole ymmärtäneet vetää henksuja ylös olkapäille

Kadulta bongattua: Teini-ikäisellä neidolla roikkuu kahdet(!) henkselit lanteilla. Suojatiellä syttyy punainen valo joten tyttö pysähtyy odottamaan. Samalla tyttö sitten nostaa kaksin käsin housujaan ylöspäin kun meinaavat vissiin pudota. Vanhana kalkkiksena en ala antamaan pääkallohenkseleiden käyttöohjeita kenellekään. Mutta vähän hymyilytti.

Sinänsä hupaisaa tämä klassinen nahkaanahan- ja navanpäällä.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, etkä saa mitään ilmoitusta, se on valitettavasti joutunut tahtomattanai spämmifiltteriin enkä saa siitä silloin mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät ja lisäämässä IP:n valkoiselle listalle. Poliisi siis en ole. Tekniikka vain selättää minut. Olen pahoillani.Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0