Hiustenleikkuublogia

Joo, alas on blogaamisessa vajottu: leikkautin hiukseni tänään. Nyt näytän taas hetken siistiltä. Muutakin on tapahtunut, äiti nimittäin poikkesi käymässä tullessaan Tanskasta ja toi tuliaisena tanskalaista salamia. Ei ole sen parempaa maailmassa, ei. Rasvaa on puolet ja suolaa loput! Maku on sen mukainen = taivaallinen.

Saimme myös kuulemma hyvin korkealaatuisen saksalaisen juustohöylän ja kiinalaiset stressipallot – kaksi metallikuulaa, joiden sisällä on levy, joka kilisee. Niitä kun käsissään pyörittelee, poistuvat sairaudet, elinvuosia tulee lisää ja aivot vetreytyvät. Vaikutuksista en tiedä, mutta ihan käsittämättömän kivoja ovat siitä huolimatta. Näppään kuvan, jahka ehdin, koska ovat vieläpä aika hienot.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.