Maksullista kamaa

musiikin kuuntelu

Muutama päivä sitten Plastic Passionilta tilaamani levyt saapuivat tänään. Ostoksille minut innosti inboxiin tullut tiedote, jossa mainostettiin Suruajan Todellisuus 666 -demoja. Pakkohan ne oli saada. Seuraksi tilasin hyväksi havaitun Sorb-i-tolin uusimman, Suruajan kokoelmistani puuttuneen sinkun ja Nillyn levyn, lähinnä siksi, että niitä oli enää kahdeksan jäljellä. Ettei harmita, kun loppuvat…

Plastic Passionin alalabel Muovi 111, jonka julkaisuja kaikki neljä ovat, on kyllä mainio laadun tae. Omistan kaikki Muovi 111 -julkaisut, joista yksi on ollut huono (NYXin Siberian) ja yksi jotenkin keskinkertainen (In My Rosaryn First Exit), muut sen sijaan ovat olleet vähintään hyviä.

Amazonista tilatut Potterit saapuivat niinikään tänään, mutta niitä en kyllä pääse lukemaan ennen kuin myöhään syksyllä, epäilen…

Julkaistu
Kategoria(t): Musiikki

2 kommenttia

  1. Nuo T666-demot ovat kyllä todella huonoja. 🙂 – Itse jäin kaipaamaan Yksin-, ja Tyhjiö-biiseistä versioita. Pauliina palvoo Saatanaa ja Viimeinen tie ovat molemmat ihan hirveästi parempia sillä seiskatuumaisella.

  2. On, mutta ihan kiva lisä kokoelmiin. On muuten totta kyllä tuo, Pauliina palvoo Saatanaa -seiskatuumainen on suorastaan hyvä.

Kommentointi ei ole käytössä.