MoonTV:n konkurssi

tv ja elokuva

MoonTV:n konkurssilla on positiivinenkin puolensa: superällö Colin’s Sleazy Friends ei enää saastuta tv-katsojien mieltä. Se on kaikkien aikojen huonoin ohjelma, mitä televisiosta on koskaan tullut; siinä ei ollut mitään hyvää.

Muuten MoonTV:n konkurssi on kurja ja valitettava asia. Kuka nyt näyttää musiikkivideoita, kuka palkkaisi Armanin?

2 kommenttia

  1. Henk.koht. en kyllä tajua oikein tätä. MoonTV oli profiloitunut aika asiallisesti, siinä oli mukavaa ja erottuvaa sisältöä tosin olihan se pikkasen heikompaan päin mennyt kuin silloin aikanaan (imo).
    Tuhlasiko siellä sitten joku taho ihan kympillä vai missä siellä kämmättiin. Koko ajan enemmänhän siellä pyöri mainoksiakin ja vaikka koko homma oli vielä aika kotivideotasoa mitä tulee kuvauksiin ja valaistuksiin niin homma tuntui rullaavan ihan oikeaan suuntaan.

  2. Ilmeisesti homma ei kuitenkaan rahoittajia vakuuttanut. Siitähän se kai oli kiinni; lisärahoitusta ei löytynyt, kun sitä olisi tarvittu.

Kommentointi ei ole käytössä.