Plugin-ohjelmointia

tietokoneet

Ensimmäinen tekemäni Nucleus-plugin on nyt saatavilla! Halusin listata parhaat karmat keränneet artikkelit. Ominaisuutta ei Nucleuksesta suoraan löytynyt, ja olemassaoleva plugin ei ollut riittävän hyvä – siispä parantelin sitä huomattavasti. Lopullinen tuotos, MostKarma, löytyy Nucleus-plugin -sivultani.

Movable Typeen en koskaan innostunut plugineja tekemään, mutta veikkaan, ettei tämä jää viimeiseksi Nucleukseen tekemäkseni laajennukseksi.

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet

3 kommenttia

  1. Jaa-a. Tiedostot on sijoitettu plugins-hakemistoon, niiden nimet ovat oikeanlaiset (NP_PlugininNimi.php, huomaa isot kirjaimet), ne on asennettu Nucleuksen hallinnassa, plugin-tagi on kirjoitettu oikein – jos nuo jutut ovat kunnossa, en osaa sanoa, missä vika voisi olla.

  2. Joo, kaikki on käyty läpi. Kokeilin, jos sulla olisi ollut siihen joku yllättävän melankolinen taikatemppu. Täytyy tulla toimeen ilman.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.