Mozilla-pulmia

tietokoneet

Nyt on Mozilla (ja Firebird) postiohjelmaa lukuunottamatta tilapäisessä käyttölakossa. Puoli tuntia meni aamusta täysin hukkaan Mozillan kaatuiluun. Eikä se mitään, jos vain selain kaatuisi, mutta kun kone menee mukana eikä tokene kuin reset-napista painamalla.

Jos joku osaisi kertoa, mistä moinen johtuu ja miten sen saisi estettyä, olisin kovasti kiitollinen. Samaa kaatuilua tekevät niin Mozilla kuin Firebirdkin. Muiden selainten tai ohjelmien en ole huomannut samalla tavalla käyttäytyvän, joten niissä on kai jotain vikaa? Vai onko ongelma nimenomaan minun koneessani? Syö vain miestä, kun aikaa kuluu hukkaan koneen käynnistymisen odotteluun. Mozilla ja Firebird ovat kuitenkin muuten ehdottomasti parhaat selaimet omasta mielestäni. Noh, onneksi Opera toimii eikä jää noista laadullisesti paljon jälkeen.

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet