Selviytyjät ja Thai 21

tv ja elokuva

Eilinen Selviytyjät oli kerrassaan mainio. Ällö-Robb ajautui heti hankaluuksiin muun heimon kanssa epäluuloisuudellaan ja banaaneja ahmimalla. Afrikka-sarjasta luulisi jo opitun, ettei ruokaa kannata syödä ilman lupaa!

Robbin hirvittävä kliseiden täyttämä "kasvoin yhdessä yössä henkisesti enemmän kuin tähän mennessä koskaan"-vuodatus oli tosin harvinaisen karmivaa kuultavaa, mutta asiat kääntyivät tolalleen, kun heimo siitä huolimatta äänesti Robbin yksimielisesti pois. Oikeus on toteutunut. Sitä paitsi, Robb sai jo niin paljon henkistä kasvua, ettei sitä miljoonallakaan dollarilla ostettaisi…

Mutta ei olisi Sook-Jain pitänyt edes joutua heimoneuvoston kokoukseen. Immuniteettikisan olisi pitänyt ratketa siihen, kun heimo sai arvonnassa aloitusvuoron. Tehtävänähän oli kerätä lippuja 21 lipun joukosta – yhdestä kolmeen lippua kerrallaan. Se joukkue voittaa, joka ottaa viimeisen lipun.

Muuten kiva kilpailu, mutta aloittaja voittaa tuon aina, jos tekee oikeat siirrot. Homman salaisuus on neljällä jaollisissa luvuissa. Toisena siirtävä voi aina ottaa niin monta lippua, että yhteensä menee neljä. Jos sinä otat yhden, minä otan kolme. Jos sinä otat kolme, minä otan yhden. Se, joka joutuu ottamaan neljällä jaollisesta lippumäärästä, häviää. Jos on neljä lippua jäljellä, niin otat kuinka monta lippua tahansa, minä voin ottaa kaikki loput ja sinä häviät.

Sook-Jain olisi siis pitänyt ottaa ensin yksi lippu, jotta määrä putoaisi kahteenkymmeneen. Sen jälkeen vain täydentää Chewing Gumin poistot neljään, niin voitto olisi ollut taattu. Vaan eivätpä älynneet, ja Chewing Gum vei voiton – mikä tietysti oli hyvä asia kisan kiinnostavuuden kannalta.

1 kommentti

  1. Sook-Jai olisi voittanut vielä siinäkin vaiheessa, kun heillä oli yhdeksän lippua jäljellä, mutta he onnettomat tunaroivat niin että ottivat kolme lippua, kun olisi pitänyt ottaa vain yksi. Ihme ja kumma, ettei 11 henkeen mahtunut ketään, joka olisi tiennyt pelin idean. Tiesiköhän edes ohjelman tuottajat…

Kommentointi ei ole käytössä.