Uusi tietokone!

tietokoneet

Olin jo luopunut toivosta saada uusi kone tänään, mutta niinpä vain neljän jälkeen Triosoftilta soiteltiin. Tampereen keskustan reittejä en edelleenkään hallitse ja ajauduin kummallisesti Hämeenpuistoon ajettuani ohi oikeasti risteyksestä. Koska sentään muistin, ettei Hämeenkadulta käännytä vasemmalle, pysäköin auton kiltisti kolmen korttelin päähän Triosoftista… Kyllä mies tietokoneensa kantaa.

Ilta vierähti hyvin asennusongelmissa. Ensin oli hukassa Windowsin asennus-cd, sitten netti ei toiminut kun oikeaa verkkokorttiajuria ei löytynyt, sitten ei toiminut ääni ja niin edelleen. Nyt toimii jokseenkin kaikki, joten seuraava vaihe on kärrätä valtava määrä kamaa ja ohjelmia vanhalta koneelta uudelle. Saapa nähdä miten siinä käy, työtä ainakin riittää.

Mutta nyt on koneessa potkua, käynnistymiseenkin menee varmaan alle minuutti. DVD:t toistuvat komeasti, taustakuvaksi löytyi heti kuvaruutukaappaus Spinal Tapista, lähikuva Nigel Tufnelin kitaravahvistimen säätimistä: this one goes to eleven!

On se juhlaa.

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet