Levyjen kopiointi

tietokoneet

Nyt kun olen MP3-soittimen onnellinen omistaja, herää tietysti tarve kopioida levykokoelma MP3-muotoon soittimessa käytettäväksi. Käytin hommaan aluksi MusicMatch Jukeboxia, mutta ainakin sen ilmaisversio on täysin hyödytön. Koneeni pystyy nopeampaan kuin vain viisinkertaiseen kopiointinopeuteen (siis viisinkertaiseen verrattuna normaaliin soittonopeuteen).

Hienoisella etsimisellä löytyikin CDex, joka on huomattavasti parempi ohjelma. Se on ilmainen open source -projekti ja paljon MusicMatchia monipuolisempi ja ennen kaikkea nopeampi. Yhden biisin kopioimiseen levyltä MP3-muotoon menee noin 5-40 sekuntia. Biisien nimet voi hakea näppärästi CDDB:stä. Tiedostot saa ohjattua haluamaansa hakemistoon helposti.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan CDexiä, jos on tarvetta muuntaa musiikkia MP3-muotoon!

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet

1 kommentti

Kommentointi ei ole käytössä.