Mikontuntemustesti

Takamäki on firma, joka tekee hienoja kännykänkuoria.

Takamäeltä löytyy myös koko joukko kuoria Nokian 6610-puhelimeen. Sinun tehtäväsi on nyt vilkaista kuorivalikoimaa ja tietää tahi arvata, minkä noista minä valitsisin itselleni. Vastaukset kommenttina tai sähköpostilla, riittävien perustelujen kanssa oikein vastanneille voin tarjota yliopistolla kahvia tai teetä.

Julkaistu
Kategoria(t): Sekalaista

1 kommentti

  1. Koska itse ottaisin punaisenoranssin 00103:n ja mielleyhtymäni Mikkoon oli heti mustahko vaihtoehto 00105 ja omat mieltymykset ja ensimmäiset typerät mieleenjohtumat on jätettävä huomioimatta, päättelen, että Mikko ottaiasi violetin vaihtoehdon. Koska kirjastonhoitajan vaistoni sanoo näin, eikä vaaleanpunaista vaihtoehtoa ole. Mutta violetti nro 00101 tai 00110?
    Lopullinen mutuni on 00110. Varoitan, jos osun oikeaan, joudut tulemaan yliopistolle kummalliseen aikaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.