The Eye (Jian gui)

Kävimme eilen katsomassa taas vaihteeksi aasialaista kauhuviihdettä eli elokuvan The Eye. Aiheena oli tällä kertaa nuori sokea nainen, joka saa näkönsä takaisin uusien verkkokalvojen avulla. Ainoa ongelma on vain se, että normaalin näön mukana tulee vähän ylimääräistä… Yhteys Kuudes aisti -elokuvaan on ilmeinen.

Vaan The Eye oli kyllä Kuudetta aistia parempi. Elokuvan ensimmäinen puolisko noin suunnilleen oli säikyttelyä musiikilla, kovilla äänillä ja yllätyksillä, sitten säikyttely vähentyi kun päähenkilö alkoi ymmärtää tapahtumia paremmin. Elokuva sai aivan uudenlaisen ja varsin kiinnostavan käänteen, kun tapahtumia alettiin penkomaan huolellisemmin.

The Eye ei välttämättä ole pelottavin tai paras elokuva, jonka olen nähnyt, mutta mielestäni ehdottomasti katsomisen arvoinen.

One thought on “The Eye (Jian gui)”

  1. Hrrh, kuulostaa tavallaan mielenkiintoiselta, mutta olen kyllä aika loppuunpalanut noiden efektipelotteluiden kanssa. Kovat äkkinäiset äänet yms tuntuvat niin teennäisiltä ja varsinkin sillon kun ei oikeasti ole tapahtumassa mitään. Resident Evil lienee paras esimerkki jossa about jokainen valojen päällelaitto huoneessa synnytti kovan *KaZoom!* äänen mikä säpsäytti aina yleisöä. Ei tuollaiset kauhuleffan titteliä ansaitse 🙂
    Silti, tuo leffa kiinnostaa kyllä. Tekisi mieli tuo Auditionkin nähdä joka näkyi olevan anttilassa 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.