CMX

musiikin kuuntelu

CMX:n uusi levy on erinomainen. Suosikeikseni ovat nousseet muunmuassa Hautalinnut ja Kuoleman risteyksestä kolme virstaa pohjoiseen. Syvää ja kaunista. Biisien tenho ja orkesterin livekunto testataan tänään Pakkahuoneella, toivottavasti soittavat hyvin ja ajoissa (nimim. herätys lauantaiaamuna vähän viiden jälkeen).

Julkaistu
Kategoria(t): Musiikki

3 kommenttia

  1. Pitänee sitten Aion ostaa, kun sinäkin sitä suitsutat. (Nyt saan kakkaa niskaan kaikilta yhä-tosi-faneilta.) Huomaatko: olet auktoriteettini. Mutta keikan soittoajan suhteen saatat pettyä. Jos Klubi soitatti Absoluuttista nollapistettä arki-iltana vasta 23.30, en jaksaisi toivoa inhimillistä soittoaikaa perjantai-iltana. Kaljaa on saata-VA myytyä.

  2. Minun toivoni lepää siinä, että Radiopuhelimet soittaa CMX:n jälkeen. Showtime on 22.00-01.30, Takiainen soittaa Klubilla 22.00-22.30 ja Radiopuhelimet samoin Klubilla 00.30-01.30. Voisi siis olettaa, että CMX:n keikka osuu tuohon väliin? Tuskin ainakaan paljoa päällekkäin menevät… Toivotaan parasta.
    Kyllä se Aion on hyvä. Jos tykkää Dinosauruksesta, ainakin. Isohaaraa parempi, ehdottomasti.

  3. Radiopuhelimet todellakin soittaa CMX:n jälkeen.
    Keikka saattaa alkaa hyvällä tuurilla jo 23.00, tosin Lutakon keikkakin (keskiviikkona) pääsi alkamaan vasta noin 23.30.

Kommentointi ei ole käytössä.