Pelikone

lautapelit

Olemme konsolisoituneet. Lopulta melko lyhyeksi jääneen pohdinnan jälkeen sijoitimme vähiä rahojamme Playstation 2 -pelikonsoliin. Valintaa piti miettiä tovi, mutta eipä se kauhean haastava ollut. XBOX ei vain jotenkin oikein vetoa, Gamecube taas houkutteli halpuudellaan. Vaan PS2 tarjonnee kuitenkin parhaan pelivalikoiman ja sehän se on, mikä ratkaisee.

Ensimmäiset pelitkin on hankittu. Ostin heti saman tien konsolin kaveriksi PS2:n päähoukuttimen eli Gran Turismo 3:n. Konsolifinin arvostelussa hulppea 10-, eikä kai ihan suotta. Onhan se helmi. Autourheiluhimoni tosin ei ole täysin tyydytetty, sillä vaikka GT:ssä ralliratojakin on, olisi kunnon rallipelille vielä tilausta.

Eilen kävin sitten hakemassa kaupasta Johannalle pelattavaa: Jak & Daxter: Precursor Legacy paljastui sekin hyvien arvioidensa arvoiseksi, kerrassaan hauskaksi peliksi. Saapa nähdä, kauanko tuon läpipelaamisessa menee – lyhyt se kuulemma on.

Nyt kun vielä keksisi jonkun hauskan kaksinpelattavan – mieluusti vieläpä sellaisen, jossa pelaajat pelaavat yhdessä. Ehdotuksia otetaan vastaan…

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit

2 kommenttia

  1. Konsolisoitumisenne (taivutusharjoitus) alkoi tutuilla askeleilla, hyvillä sellaisilla. Ei tuo Jak&Daxter mitenkään lyhyeltä aikanaan tuntunut ja siihen on mukava palata vieläkin. Sitä tuli myös pelattua kaksinpelinä yhdellä ohjaimella…
    Meidän perheessämme on kaksinpelinä tahkottu ainakin Crash Bandicootin mikroautoilua vaikka se onkin vanhemman Playstationin pelejä.

  2. PS2:n heikkous on vähän se, ettei sille löydy mitenkään älyttömän hauskoja moninpelejä niinkuin aikanaan dreamcastille tai nykyään Gamecubelle. Se ehkä hankinnassa vähän harmittaa. Pitäisi jotain mario partyn tyylisiä lautapelihässäköitä olla esim.
    Moninpeleistä silti jo hieman vanhahko Kuri Kuri Mix on hauska. Siinä kaksi jänöjussia menee jaettua rataa eteenpäin ja edellytys molempien eteenpäin pääsylle on, että pupu toisella puolella rataa jelppaa jotenkin sitä toisella puolella jumissa olevaa. Mukana on paljon synkronisointikikkailua, eli pitää tahdissa hyppiä joidenkin palkeiden päällä, että toiselle pupulle aukeaa silta mitä pitkin jatkaa jne. Hauska peli.
    Ja ei Jak & Daxter kovin lyhyt mielestäni ole jos power cellejä alkaa tosissaan hakemaan. Itse pelasin sen vasta aivan äskettäin läpi ja tasohyppelyksi se on kyllä yksi parhaista.

Kommentointi ei ole käytössä.