Kirjaostos

kirjoja

Yliopistolla myytiin Gaudeamuksen ja Vastapainon kirjoja alennushinnoin. Ostin Lopun leikit : Uskon, historian ja tieteen eskatologiat -teoksen kolmella eurolla. Hinta ei ole paha, kolme euroa on pieni hinta siitä, että on valmistautunut kun loppu koittaa.

Kävin myös tentissä – tällä kertaa neljään kysymykseen vastaamiseen meni hieman yli puoli tuntia. Toivottavasti menivät oikein, olen ainakin melko varma onnistumisestani. En osaa viipyä tenteissä pitkään, ylioppilaskirjoituksissakaan en tainnut kertaakaan viipyä pidempään kuin oli pakko. Englannin koe ainakin taisi valmistua jopa parissa tunnissa. Minkäs teet, olen nopea.

Julkaistu
Kategoria(t): Kirjat

1 kommentti

  1. Näitä nopeita hemmoja löytynee varmaan itse kunkin luokilta/vuosikursseilta/whatever. Itse olen vain kohtuullisen nopea, mutta lukiossa meidän luokalla oli tyttö, joka oli kokeissa käytännössä aina ensimmäisenä valmis. Minun koulu-urani tähtihetkiin kuuluikin, kun olin kerran yhdessä matikan kokeessa tätä nopeampi.

Kommentointi ei ole käytössä.