Jak & Daxter hoidettu

lautapelit

Pelattiin sitten eilen illalla Jak & Daxter läpi! Lopun jättiläisrobotti vaati vähän yrittämistä, mutta ei ollut kuitenkaan puoliksikaan niin vaikea kuin linnoituksen jotkut hypyt. Robotin eliminoimisen jälkeen palattiin keräämään puuttuvat powercellit ja sitten vain avaamaan viimeisiä bonuksia 101 powercellin voimin. Tienattu lisäbonus oli yllättävän vaatimaton.

Tyhjä olohan tuosta jäi – mitäs nyt? Täytynee etsiä uutta pelattavaa. Ehdotuksia Jak & Daxterin tasoisista tasohyppelyistä?

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit

3 kommenttia

  1. Noh, Jak II on jo ilmestynyt. Myös Ratchet & Clank, Klonoa ja Rayman 3 ovat vähintäänkin kokeilemisen arvoisia tasohyppelyitä. Ja tietty PlayStation 2:lle löytyy muutakin pelattavaa, kuin pelkkää tasoloikintaa…
    Kannattaa siis ehdottomasti selailla peliarvostelujen listaa osoitteessa Konsolifin.net ja tehdä päätöksiä sen pohjalta.

  2. Tasohyppelyt sopivat ehkä parhaiten minun ja Johannan yhteiseen makuun ja yhdessä pelattavaksi, siitä se. Jak 2 on kyllä pakko-ostos, ja kyllä tuo Ratchet & Clank vaikutti myös varsin mielenkiintoiselta demon perusteella. Täytyypä noita muita tutkia.

  3. haluisin tietää miten pääsee jak & daxterin läpi siis et olisko jotain ohjeita. Tartten apuu!!

Kommentointi ei ole käytössä.