Jak & Daxter

lautapelit

Jak & Daxteria on pelattu ns. hullun lailla. Eilen muutaman tunnin pelisession aikana kerättiin pelin noin sadasta powercellistä (pääasiallinen keräilyn kohde pelissä) parisenkymmentä. Innostusta piisasi, varsinkin kun vilkaistiin vähän ohjeita. Sillä eteenpäin-R1-hyppy -loikalla pääsee pitkälle, se sanottakoon muillekin vaikeita hyppyjä ihmetteleville! Ohjeita ei paljoa luettu, mitä pari lumivuorten hankalampaa kohtaa selvitettiin ja katsottiin kaksi vaikeimmiksi nimettyä powercelliä. Eipä oltaisi keksittykään ilman ohjeita.

On se helmi peli, ja Johanna hyvä pelaamaan!

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit

1 kommentti

  1. Toi R1-hyppy oli meikällä hämärän peitossa pitkän aikaa ja selvisi vasta siellä hämisluolan katveessa jossa sitä on pakko käyttää (jos siis aikoo kaikki cellit saada). Sari koukkuuntui peliin kanssa ja pelasi sen meikän jälkeen läpi ja kas niin sopivasti ilmestyi J&K2 juuri kun tuon ekan osan vein vaihtoon. Tarvii sitä varmaan harkita jossain vaiheessa 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.