Ruokaa

ruokaa

Seuraavia ruokatuotteita on kokeiltu ja niistä tuomiot langetettakoon:

Pepsi Wild Cherry – maistuu aika yksi yhteen kirsikkakokikselta. Hyvää on, kannattaa kokeilla.

Ski Queen -juusto – kyllä! Juusto voi maistua toffeelta! Raati ei ole varma, onko tulos hyvä vai ei, suuria määriä tuota ei kuitenkaan syö erkkikään.

Carte D’Orin vaniljajäätelö – ne, joiden mielestä vanilja ei ole maku, eivät tiedä mistä puhuvat. Oikea vaniljajäätelö on tolkuttoman hyvää.

Julkaistu
Kategoria(t): Ruoka

6 kommenttia

  1. Pepsin kirsikkaversio oli toki hyvää – mutta Dr. Pepper vie minun mielestäni kyllä edelleen hiuksenhienosti voiton. Pepsin hyvä puoli on, että sitä saa puolitoista litraa kerralla.
    Toffeenmakuista juustoa en uskalla kokeilla, mutta lähdenkin saman tien kokeilemaan jätskivihjettä. Kiitos Mikko, miten kaavoihinsa piintynyt kulinaristi koskaan saisikaan uusia elämyksiä ilman sinua 😉

  2. Limsaranking: Dr. Pepper, Pepsi Wild Cherry ja Cherry Coke, Pepsi Twist, Jolt-Cola, Classic Cola, Coca-Cola ja Pepsi, kevytjuomat, Coca-Cola Light Lemon. Alusta perusversioihin asti kaikki mahtuvat kouluarvosanoissa suunnilleen välille 9-8, kevytjuomille kuutonen ja kevytsitruunalle viisi miinus.

  3. Täytyy myöntää että osasit kyllä mielenkiintoisen valikoiman ruoka-aineksia olet löytänyt. Laurelinelle pieni huomautus, että DR. Pepperiä saa Suomestakin jopa kahden litran pulloissa (Jyväskylän Silkkitie).

  4. Hem**. Alan heti tehdä kannattavuuslaskelmia Jyväskylään matkustamiselle; on vain selvitettävä Dr. Pepperin litrahinta.

  5. Pyh. Helsingistäkin saa Dr. Pepperiä, Tangoa ja vähän eksoottisempia limuja suunnilleen jokaisesta etnokaupasta. Pakkauskoot ovat yleensä välillä tölkki-2-litrainen leka.
    Ja jokos Suomesta saa Pepsi X -juomaa? Kyseessä on Jolt Colan kilpailija, eli kofeiinilla, tauriinilla ja guaranalla terästetty kola. Ainakin täällä Tanskassa se löi itsensä läpi jo kesällä.

  6. Saa Tampereeltakin, vaan en ole itse ainakaan Tampereella nähnyt muuta kuin tölkkejä. Puolen litran Jolt-pulloja sentään löytää parhaimmillaan jopa Anttilasta, puolen litran Peppereitä taas on näkynyt Prismoissa.

Kommentointi ei ole käytössä.