Huononäköiset pelihahmot

lautapelit

Tulipa tuossa mieleeni mielenkiintoinen tehokeino peleissä käytettäväksi: huononäköiset pelihahmot. Idea toimii luonnollisesti vain peleissä, joissa pelaaja katselee maailmaa pelihahmon silmin. Hahmo voisi olla heikkonäköinen ja silmälasipäinen. Lasien menettäminen voisi olla hyvinkin ikävä juttu… Teknisesti näön heikentyminen olisi helppo toteuttaa.

Täysi sokeus ei taitaisi toimia kuin todella satunnaisena tehokeinona, sillä peli ei voi kuitenkaan tarjota näön lisäksi muuta aisti-informaatiota kuin kuulon, joten sokeus olisi käytännössä kai aika tylsää. Sen sijaan vähäisempi näön heikentyminen voisi tehdä pelistä hyvinkin kiinnostavaa.

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit

1 kommentti

  1. No jaa, itse en miinus kahdeksan näölläni tuollaista tehokeinoa peleihin kaipaa. Tosielämän uimahallikäynneissä on tarpeeksi seikkailun tuntua…

Kommentointi ei ole käytössä.