Liittymänvaihdos

Kaikki matkapuhelinoperaattorit tuntuvat mainostavan nykyään varsin vilkkaasti. Uusin villitys näyttäisi olevan ilmaisen puheajan tarjoaminen. Harkitsin hetken Saunalahtelainen-liittymän ottamista, mutta kun paljastui, etteivät puhelut Johannalle olisi ilmaisia kuin toukokuun loppuun asti, päädyin Saunalahden perusliittymään. Vaihdos nykyisestä Saunalahden Tasahinnasta ei ollut vaikea, koska puhelut ovat saman hintaisia, tekstiviesteissäkään ei tainnut olla suurta eroa suuntaan tai toiseen, mutta Saunalahti GSM on kuukausimaksuton. Kun edellinen laskuni oli 10 euroa, josta kuukausimaksu vei neljä euroa, on ilmiselvää mikä kannattaa…

Liittymän vaihtaminen Saunalahden sisäisesti sujui varsin kätevästi webbilomakkeella. Muutos astuu voimaan huomenna ja maksaa vitosen. Ihan kätevää, Saunalahdella näyttäisi nettipuoli toimivan ihan hyvin, vaikka puhelimitse asiakaspalvelu ei toimikaan.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää