Valmisteluja

Meillä on nyt paikka, päivämäärä, vihkijä, matka ja sormukset. Hääpaikkaa mennään tutkailemaan lähemmin toivottavasti ensi viikolla, jolloin saadaa ruokalista mallilleen toivon mukaan.

Johanna löysi netistä jonkun, joka stressaa jo nyt heinäkuussa 2005 tulevia häitään. Aika mielipuolista. Minusta tuntuu vähän aikaiselta, että sormukset on hankittu jo nyt, kun häihin on vielä tuntuvasti aikaa (mutta enpä kerro kuinka paljon).

Julkaistu
Kategoria(t): Häät

2 kommenttia

  1. Häämeuhkaajia riittää – enemmän kuin uskotkaan; televisiostahan tuli ihan hiljattain ohjelma (tosin amerikkalainen), jossa moni nainen oli suunnitellut omia häitään "tyyliin jo 15-vuotiaasta pitäen".
    Onnea vaan valmisteluihin! Omalla
    kohdallani tilanne on kutakuinkin sama, eli kesällä naimisiin.
    Juhlapaikka ja kirkko varattiin viime vuoden heinäkuussa ja viime viikonloppuna oltiin juhlapaikalla keskustelemassa käytännönjärjestelyistä, ruokalistoista yms. Huhtikuun lopulla sitten mennään sopimaan tarkempia yksityiskohtia, jolloin saadaan paikalle varmaan bestmankin.
    Häämatka ja sormukset on kylläkin ostamatta. Häämatkan varauksia ei voi vielä edes kuvitellakaan tekevänsä, kun lomat on töissä vielä laittamatta lukkoon.

  2. Se, ettei tarvitse varata kirkkoa, helpottaa elämää huomattavasti. Toisaalta, kirkon sijasta pitää saada vihkijä, eikä se ole kaikkialla Suomessa ihan triviaalia. Tampereelta löytyy onneksi käräjäoikeuden tuomari, joka suorittaa vihkimisiä myös virka-ajan ulkopuolella. Asia ei ole käsittääkseni yhtä hyvin kaikkialla.

Kommentointi ei ole käytössä.