Persikka-aurajuustobroileri

ruokaa

Kanaruokaa! Johanna löysi eräältä keskustelufoorumilta mielenkiintoisen persikka-aurajuustobroilerireseptin. Prismasta löytyi siihen tarvittavia broilerin rintafileitä tuntuvassa alennuksessa (kuusi euroa, normaali hinta 10,90!), joten teimme sitä tänään. Tulos oli erinomainen, joten pistetäänpä resepti kiertoon:

Tarvikkeet:

– hunajamarinoituja broilerin rintafileitä (noin yksi per ruokailija)

– makeaa chilikastiketta

– mustapippuria

– basilikaa (käytimme kuivattua, tuorekin käynee hyvin)

– purkillinen persikkaa

– Aura-juustoa

– ruokakermaa

Rintafileistä pyyhitään enimmät marinadit pois ja ne ladotaan öljyttyyn uunivuokaan. Rintafileet sivellään makealla chilikastikkeella ja päälle ripotellaan mustapippuria ja basilikaa. Persikka pistetään paloiksi jos se ei jo ole, ja palat lisätään kanan seuraksi. Päälle ripotellaan Aura-juustoa (murupussi on helppo ratkaisu, kimpaleesta louhiminen halvempi) ja komeus kruunataan purkillisella ruokakermaa.

Sitten vain kanat uuniin 175 asteeseen 45 minuutiksi. Hyvää tulee.

Julkaistu
Kategoria(t): Ruoka

1 kommentti

  1. Päätin aamulla että kokeilisin reseptiä tänään. Kaupasta tullessani huomasin napanneeni päärynöitä persikoiden sijaan, mutta ihan hyvää sekin oli. Täytynee vertailla jossain vaiheessa persikoilla…

Kommentointi ei ole käytössä.