Blogi 1 v.!

tietokoneet

Tämä blogi täyttää tänään yhden vuoden! Ensimmäinen kirjoitus ilmestyi tasan vuosi sitten. Olen hyvin tyytyväinen muutokseen. Ennen sitä Melankolian etusivu oli staattinen, tylsä ja käytännössä aika hyödytön. Nyt jotkut sentään lukevat sitä ihan varta vasten. Nucleus on toiminut ihan mukavasti, vaikka itse pidänkin kuitenkin ehkä enemmän Movable Typestä. En ala vaihtamaan, se on kyllä varma. On tässä muutenkin puolensa. Sivujen muuhun sisältöön viittaavalla etusivulla dynaaminen päivittäminen helpottaa elämää suuresti.

Olen kyllä kaikin puolin tyytyväinen blogiprojektiin. Blogit ovat tuoneet sivuilleni uutta eloa. En usko, että päivitystahtini olisi aivan yhtä vilkas ilman sisällönhallintaohjelmia. Minun päin vastoin tekisi mieli virittää lautapeli– ja levyarvostelusivuillekin otain vastaavaa. Helpottuisi ainakin päivittäminen. Ehkä vielä joku päivä…

Nyt voimme kuitenkin juhlia tämän blogin ensimmäistä syntymäpäivää. Sen kunniaksi oikeasta reunasta löytyy jatkossa linkkejä vuodentakaisiin juttuihin.

3 kommenttia

  1. Onneksi olkoon, ihan piristävä luettava tämä on ja toimii kivasti etusivuna kaikelle 🙂

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.