Huutokauppa kannattaa

musiikin kuuntelu

Tätä en olisi ikinä uskonut! Huutokauppaamani levyt ovat käyneet melko mukavasti kaupaksi, mutta ylivoimaisesti parhaiten on menestynyt Maj Karman Kauniiden Kuvien "Kaukana puhelimista" -debyytti. Lähtöhinta oli sama kahdeksan euroa kuin muillakin, mutta tällä hetkellä levyn hinta on noussut jo 30 euroon. Rockmusica.net tosin luonnehti levyä tavallisten ihmisten ulottumattomissa olevaksi. Ihmeellistä. Nyt vain harmittaa, etten aikoinani ostanut levyä useampaakin kappaletta (ostin omani aikoinaan – ehkä viisi-kuusi vuotta sitten – suoraan bändiltä), se kun on melkoisen tympeää tavaraa myöhempiin Karma-levyihin verrattuna mutta arvoltaan näemmä moninkertainen.

Vaan perhana, onkohan menossa alihintaan – Karman kysymyspalstalla joku kertoo myyneensä kaksi kappaletta yhteishintaan 214 euroa. Tsiisus. Noh, huutokauppa määritellee hinnan suhtkoht kohdalleen. Jos levy on tosiaan yli sadan euron arvoinen, hinta kivunnee ylös. Onhan se ennenkin nähty, että hinnat nousevat vasta, kun huutokauppa on sulkeutumassa – amatöörit huutavat kesken matkan. Perjantaina sulkeutuu, kello 9.54, jos huutaminen kiinnostaa…

Julkaistu
Kategoria(t): Musiikki

2 kommenttia

  1. 30 euroa on aika halvalla menevä Kaukana Puhelimista vielä. Muistaisin useampaankin otteeseen nähneeni sen hinnan kipuavan satasen kieppeille Huuto.netissä. Taisi mennä ylikin.

  2. Ostin tuon levyn 41e ja olin revetä kahtia tylsän työpäivän puolessa välissä kun ihmettelin että missä ne kunnon hinnat on. Olin valmistautunut ~100e kulmille.
    No jos yhtään lohduttaa niin kyseinen levy meni hyvään kotiin eikä ollut mikään sijoitus ostos vaan täysin keräily mielessä.

Kommentointi ei ole käytössä.