Korttipelejä kaupan

lautapelit

Päätin ottaa ja myydä Middle-Earth -keräilykorttipelin korttini. Peli on erittäin hyvä, mutta viimeiset viisi peliäni ovat tapahtuneet suunnilleen viimeisen viiden vuoden aikana. Ei hyvä. Mieluummin laitan kortit kiertoon jollekin, joka käyttää niitä enemmän. Kortit kun ovat – näemmä – jonkin arvoisiakin. Myyntilistani ja suosittelijani löytyvät Chrisin MECCG-sivuilta. Sivulta löytyvät vain harvinaisuudet, vähemmän harvinaista mutta silti tarpeellista peruskamaa erityisesti Lidless Eyestä ja Against Shadowsista löytyy iso läjä. Luovun tästä läjästä edulliseen hintaan, kysellä voi.

Samoin myyn mieluusti joukon Vampire: The Eternal Struggle -pelin kortteja. Näistä olen myynyt parhaat päältä jo aikaa sitten, jäljellä on kuitenkin varsinkin pienemmät kokoelmat omistaville hyödyllisiä kortteja. Kortit ovat pääasiassa perussarjaa, jonkin verran on muita sarjoja aina Sabbathiin asti.

Tästä blogista on hyvää vauhtia tulossa kirpputori.

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit

1 kommentti

  1. Gah, tulee kyllä muistoja mieleen. Christin saitilla löytyy vieläkin meikän suosittelijat ja löytyipä vielä yhteystiedot pariin kaveriin joiden kanssa tuli juteltua pitkät pätkät vuosien ajan, mutta jossain vaiheessa yhteydenpito katkesi. Hauskaa miten internet muistaa nämä jutut puolestani 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.